24/7 rioolservice 0544-461444

Riool


IN NEDERLAND BESCHIKKEN WE OVER EEN ZEER GOED RIOLERINGSSTELSEL. OOK EEN ONDERGRONDSE INFRASTRUCTUUR, DIENT – NET ALS WEGEN EN PADEN – ONDERHOUDEN TE WORDEN.


Tijdig en preventief reinigen en correct inspecteren voorkomt veel problemen. Omdat we veel beheer- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, weten we als geen ander hoe een goede, duurzame riolering gerealiseerd moet worden.


Rioolreinigen

Alle reinigingen voeren we uit met onze eigen rioolreinigingsmachine, waarbij de riolering met water gereinigd wordt. Na het reinigen kan de staat van het riool middels camera-inspectie in kaart gebracht worden. Ook het opsporen van lekkages behoort tot ons dienstenpakket. Hiervoor gebruiken we onschadelijke rook om de lekdichtheid van het rioolstelsel nauwkeurig te controleren.


Rioolreparaties

Het komt regelmatig voor dat een riool niet functioneert. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Verzakkingen, wortelgroei, oud rioolstelsel of het niet juist aanleggen. Wanneer bij een riool of afvoer repareren geen zin heeft, kan het zijn dat deze vervangen dient te worden. We voeren alle repararties uit of het nu om rioleringsleidingen in kruipruimtes gaat of het gehele stelsel binnen als buiten het pand. Gietijzeren leidingen, gresbuizen, hemelwater afvoeren, alles wordt vakkundig door kwalificeerde medewerkers uitgevoerd. Het leegzuigen en reinigen van kelders, kruipruimten en vetputten behoort ook tot onze werkzaamheden.


Reiniging & Inspectie


HOMMELINK REALISEERT, BEHEERT EN ONDERHOUDT RIOLERINGSSYSTEMEN. DIT DOEN WIJ ZOWEL INPANDIG, ALS OP TERREINEN EN BIJ VERHARDINGEN.


Omdat we veel beheer- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, weten we als geen ander hoe een goede, duurzame riolering gerealiseerd moet worden. We lopen immers dagelijks tegen de problemen van ondeugdelijke systemen aan! We hebben inmiddels ruime ervaring in het afkoppelen van rioleringen en het realiseren van gescheiden rioleringsstelsels, waarbij ook waterbergingen en infiltratiesystemen zijn gerealiseerd. Binnen Hommelink beschikken we over uitgebreide kennis van de materialen en hun toepassingsmogelijkheden. Hiermee zijn we u graag van dienst!24/7 ontstoppingsservice


EEN GOEDWERKEND RIOOLSTELSEL IS VOOR VEEL MENSEN VANZELFSPREKEND, IETS WAAR JE NIET BIJ STILSTAAT. TOTDAT ER ZICH EEN PROBLEEM VOORDOET.


Een verstopping, stankoverlast of lekkage. We kennen deze problemen. We begrijpen de frustratie. En we snappen dat in dergelijke gevallen snel handelen nodig is. En dat 7 dagen per week, 24 uur per dag. We kunnen niet alleen snel ter plaatse zijn, maar werken ook met gekwalificeerde ervaren mensen en goed gereedschap en materieel.


O.a. in Riool Groenlo, riool Lichtenvoorde, riool Winterswijk, riool Ruurlo, riool Neede, riool Eibergen, riool Vragender, riool Zieuwent