24/7 rioolservice 0544-461444

Infra

HOMMELINK BIEDT EEN BREED PAKKET DIENSTEN AAN DIE EEN RELATIE HEBBEN MET ‘ONZE BODEM’ EN ‘DE NATUUR’. WIJ ONDERZOEKEN, VERBETEREN, BEWERKEN, SANEREN, RECYCLEN, BEMESTEN EN RICHTEN ONZE BODEM IN. WIJ GEVEN ADVIES OP MAAT ZODAT WE ONZE KERNACTIVITEITEN OPTIMAAL VOOR U KUNNEN INZETTEN.
 

Hommelink heeft zich ontwikkeld van een loon-en verhuurbedrijf tot een volwaardige partner bij infrastructurele werken. Naast verhuren van ons materieel nemen we ook werken aan. Dit doen we zowel voor bedrijven in de Bouw- en Infra-sector als woningstichtingen en lokale overheden. Infra omvat werkzaamheden op het gebied van : grondwerk, wegenbouw, straatwerk en waterbouw, riolering en drainage. De service die wij verlenen is gebaseerd op kwaliteit en klantgerichtheid.


Grondwerk

Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij elke grondverzetklus aan.

Wij beschikken over microgravers (die door deuren passen), mobiele kranen en rupskranen.

 

Wagenpark

Het is voor ons vanzelfsprekend, dat onze machines met moderne hulpstukken zijn uitgerust. Zo zijn onze mobiele kranen bijvoorbeeld voorzien van een draaikantelstuk, GPS-3D behoort ook tot onze mogelijkheden. De kranen zijn voorzien van bakken en lepels, wat de flexibiliteit en de nauwkeurigheid bij de uitvoering ten goede komt. Verder beschikken wij voor iedere machine over een vonkenvanger, voor de inzet op olie- en gaslocaties. Onze machines zijn uitgerust om overdrukcabines om saneringsklussen te kunnen klaren.


We zien alles als een uitdaging, waarbij nee voor ons geen antwoord is. Straatwerk Hommelink heeft ervaren stratenmakers in dienst. Hierdoor zijn wij in staat in eigen beheer projecten te realiseren. We hebben ervaring in projectmatig straatwerk – zoals wegen en parkeerplaatsen – waarbij wij ook machinaal bestraten. Maar ook sierbestratingen en particulier straatwerk zijn voor ons dagelijkse kost.
We hebben liefde voor het vak en hechten waarde aan een fraai eindresultaat. Service staat hoog in ons vaandel.

 

Wegenbouw

Hommelink is dé partner voor realisatie van kleine en middelgrote wegenbouwprojecten.


Tijdens de uitvoering van deze projecten komt alle kennis, kunde en ervaring van Hommelink aan bod waaronder:
• Grondwerk
• Wegfunderingen
• Rioleringen
• Verhardingen
• Terreininrichting
• Cultuurtechniek

Of het nu gaat om een wegreconstructie, het bouwrijp maken van een terrein of de uitbreiding van een bedrijfsterrein, Hommelink klaart de klus.


Waterbouw

Riolering, overwerken. Van een kleine beschoeing in een sloot tot ingrijpende erosiebestrijdingsmaatregelen in rivieren.

Hommelink heeft in de loop der jaren een ruime ervaring kunnen opbouwen op het gebied van waterbouwkundige werken:

• Paal-schotbeschoeiing
• Damwand
• Steenbestorting
• Zink- en kraagstukken