24/7 rioolservice 0544-461444

Riool

24/7 Ontstoppingsservice

 

EEN GOEDWERKEND RIOOLSTELSEL IS VOOR VEEL MENSEN VANZELFSPREKEND, IETS WAAR U NIET BIJ STILSTAAT TOTDAT ER ZICH EEN PROBLEEM VOORDOET. EEN VERSTOPPING, STANKOVERLAST OF LEKKAGE.

 

We kennen deze problemen en begrijpen de frustratie. We snappen dat in dergelijke gevallen snel handelen nodig is. En dat 7 dagen per week, 24 uur per dag. Onze gekwalificeerde mensen handelen zo snel en goed mogelijk om de overlast weg te nemen of om grotere problemen te voorkomen. We hanteren daarbij korte lijnen en zijn altijd telefonisch bereikbaar (nu ook per Whatsapp) om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Hommelink is in het bezit een rioolservicebus, maar u ziet ook nog steeds de trekker! Waarom vraagt u zich af?

De bus is recentelijk voorzien van een compleet nieuwe reinigingsinstallatie. Waardoor de bus meer capaciteit voor het reinigen heeft. Toch komt ook de bus nog wel eens capaciteit te kort. Denk hierbij aan zware versteende aanslag in de leidingen. Hiervoor hebben wij de kracht van de andere installatie nodig, die alleen op een zwaar voertuig als een trekker kan. Maar waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Maar als ze met een grote trekker met installatie komen, ben ik veel meer geld kwijt denkt u! Hommelink biedt u al deze mogelijkheden tegen dezelfde tarieven!

Riool aanleg

EEN RIOOL KAN OM VERSCHILLENDE REDENEN NIET GOED FUNCTIONEREN EN IN ZODANIGE STAAT ZIJN DAT HET VERVANGEN DIENT TE WORDEN.

Het niet goed functioneren kan verschillende oorzaken hebben. Verzakking, wortelgroei, scheurtje en/of breuken in de leiding, losgeschoten verbindingen en/of ongedierte. Vaak treden er verstoppingen en/of lekkages op. Wij kunnen helpen met het vinden van de oorzaak van de verstopping of lekkage. Hiervoor maken we gebruik van verschillende technieken. 
Hommelink is uw partner als het gaat om rioolservice, maar ook voor grondwerk. Wij kunnen dus alles van begin tot einde voor u regelen. Dus van losgraven tot aan het weer dichtstraten!

 

Camera inspectie

VOORDAT ER CAMERA-INSPECTIE WORDT UITGEVOERD, WORDT HET RIOOL VOORAF GEREINIGD. DIT OM EEN HELDER BEELD TE KRIJGEN TIJDENS DE INSPECTIE. VIA EEN CAMERA-INSPECTIE KOMEN VERZAKKINGEN, WORTELGROEI, BREUKEN EN BESCHADIGINGEN NAAR BOVEN.

Middels een inspectie kan er precies aangegeven worden waar het probleem zich bevind. De bevindingen kunnen direct of middels rapportage worden teruggekoppeld. Vervolgens kan er samen gekeken worden naar een eventuele oplossing. Schaalvorming Regelmatig komt er schaalvorming in de riolering voor. Dat is versteende aanslag. Kalkafzetting van urine. Deze schalen dienen onder hoge druk uit de riolering gefreesd te worden. Na afloop van deze werkzaamheden wordt er vaak ook een camera-inspectie uitgevoerd om aan te tonen dat het riool weer schoon is.

 

Rookinspectie

DOOR ONDER MEER VERZAKKINGEN KUNNEN ER KLEINE SCHEURTJES ONTSTAAN DIE VOOR HET BLOTE OOG NIET TE ZIEN ZIJN. DEZE KLEINE SCHEURTJES ZIJN VAAK DE OORZAAK VAN STANKPROBLEMEN EEN NOG GROTERE ACHTERUITGANG VAN HET RIOOL.

Met behulp van rookinspectie kunnen wij het riool controleren op deze scheurtjes of gaten en eenvoudig de plaats bepalen van de lekkage van het riool. De rook wordt geproduceerd door een rookgenerator en is geheel milieuvriendelijk. Daarnaast zullen we in overleg herstelwerkzaamheden uitvoeren, om het riool weer aan alle eisen te laten voldoen. We beschikken we over uitgebreide kennis van de materialen en hun toepassingsmogelijkheden. Naast ontstoppingen en rioolinspectie zijn wij gespecialiseerd in rioolrenovatie, stankoverlast, vochtproblemen en het plaatsen van vetafscheiders. Hiermee zijn we u graag van dienst!

 

Riool onderhoud

TIJDIG EN PREVENTIEF REINIGEN EN CORRECT INSPECTEREN VOORKOMT VEEL PROBLEMEN.

Binnen Hommelink beschikken we over uitgebreide kennis van de materialen en hun toepassingsmogelijkheden. Naast ontstoppingen en rioolinspectie zijn wij gespecialiseerd in:

• Rioolrenovatie
• Stankoverlast
• Vochtproblemen
• Vetafscheiders

We willen u graag van dienst zijn!

 

7 Dagen per week, 24 uur per dag. Daarom zijn we altijd telefonisch te bereiken. Waarna we met onze gekwalificeerde mensen uw rioleringsprobleem snel en goed verhelpen.Hommelink is actief in diverse plaatsen;

O.a. in Riool Groenlo, riool Lichtenvoorde, riool Winterswijk, riool Ruurlo, riool Neede, riool Eibergen, riool Vragender, riool Zieuwent